Львів’ян закликають долучатися до організації Різдвяного обіду для бідних і бездомних

20:02 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: risu.org.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у У день Різдва Христового, 7 січня 2015 року, в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться Різдвяний обід для бідних та бездомних людей, який щороку організовує Спільнота Святого Егідія.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 29 грудня, «Щоденному Львову», що в день Різдва Христового, 7 січня 2015 року, у Львові в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться Різдвяний обід для бідних та бездомних людей, який щороку організовує Спільнота Святого Егідія. У повідомленні також закликають:

«Близько 200 бідних людей, які запрошені на Різдвяний обід, потребують активної участі всіх небайдужих. Долучитися до організації Різдвяного обіду можна як безпосередньою участю 7 січня, так і матеріально: продукти, страви, кошти на подарунки для бідних. 

Долучитися може кожен – чим більше вашого тепла та усмішок, тим свято буде кращим.  Детальнішу інформацію про те, як можна долучитися до організації Різдвяного обіду, можна отримати за тел.: 097 449 88 89 (о. Іван Курилець), 067 953 21 55 (Іванна Синицька), 063 238 97 76 (Петро Ткачишин). 

Коли, як не в день Святого Різдва, маємо нагоду проявити любов та милосердя до людей, які цього справді потребують. Близько 200 бідних людей очікують на Різдвяне диво».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів