Львівський театр імені Лесі Українки відкрив свій сьомий сезон сезон мюзиклом

16:30 10 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: надано кореспонденту газети «День» театром імені Лесі Українки

Зал бурхливими оплесками сприйняв постановку за п’єсами «Наталка Полтавка» Івана Котляревського та «Дівка на виданню» Івана Озаркевича.

Стартував 7-й сезон муніципального театру мюзиклом «DIVKA» за п’єсами «Наталка Полтавка» Івана Котляревського та «Дівка на виданню» Івана Озаркевича. Музика і лібрето композитора, режисера, актора, співака, музиканта, а віднедавна – директора театру Олексія Коломійцева.

Автор мюзиклу незвично потрактував добре знайому з класики історію кохання, подаючи її як реальне сьогоднішнє життя  – без прикрас та ілюзій. Вистава приємно вражає темпоритмом, світлом, декораціями, костюмами, пластикою і вокальними даними акторів...

Поза сумнівом, сцена цього театру такого ще не бачила! В буклеті-програмці до постановки зазначено, що «DIVKA»  – це «життя, магія, туса, ексклюзив, музика та стиль».

Напевно, саме вище зазначений перелік й зібрав повну глядацьку залу. Серед публіки – актори театру Заньковецької, зокрема – народна артистка України, режисер і педагог Таїсія Литвиненко, керівник модерн-балету «Акверіас» Оксана Лань і, до речі, багато нельвів’ян, в тім числі – туристи з Німеччини.

Зал сприйняв постановку, прем’єра якої відбулася у червні цього року, бурхливими оплесками, котрі лунали не тільки в кінці вистави, а й чи не після кожної мізансцени. Про це повідомила сьогодні, 10 вересня, львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів