Львівська міськрада співфінансуватиме реставрацію вікон

13:15 23 січня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: zik.ua

1 лютого у Львівській міськраді розпочнуть приймати заявки на участь у програмі співфінансування реставрації вікон.

Про це повідомили в середу, 23 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «ЛМР продовжує проекти збереження та реставрації об’єктів культурної спадщини міста, започатковані у рамках співпраці з німецьким проектом «Муніципальний розвиток та оновлення історичної частини міста» («GIZ»). Цього року у Львові розпочне дію програма співфінансування реставрації дерев’яних вікон та заміни пластикових на дерев'яний скло-пакет».

«Набір заявок від мешканців на участь у програмі розпочнеться з 1 лютого. Частка співфінансування на реставрацію дерев’яних вікон – 60% Львівської міськради, 40% – власника. Частка при заміні пластикових вікон на дерев'яний скло-пакет (тільки після оплати штрафу) – 50% Львівської міськради, 50% – власника», – поінформували також у ЛМР.

Директора комунального підприємства«Археологічно-архітектурна служба» Тетяна Балукова повідомила: «Цього року буде набрано лише 50 адрес. Для подачі заявки просимо прийти з 1 лютого 2019 року в 12-й кабінет будинку №20 на вулиці Валовій і написати заяву на участь у програмі за визначеним зразком. Ваша вулиця повинна входити в історичний ареал Львова. Межі історичного ареалу Львова затвердженні рішенням виконавчого комітету №1311 від 9 грудня 2005 року доступні для перегляду на сайті Львівської міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів