За удар ножем у груди на Львівщині позбавляють волі з іспитовим терміном

11:47 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, у Самборі засудили чоловіка, котрий спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму товаришеві.

У прес-службі (відділ зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 10 квітня:

«У Самборі засудили чоловіка, котрий спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму товаришеві. Зловмисник отримав покарання у вигляді до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки.

Минулого року, 47-річний мешканець міста Самбора, розпивав спиртні напої у себе в дома разом зі своїм товаришем. Згодом, між ними виникла суперечка під час якої господар квартири взяв ножа та вдарив ним товариша у груди.

Потерпілого було госпіталізовано у реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання, чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Самбірський міський суд визнав його винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років з іспитовим терміном на три роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів