У пасажира потягу «Маріуполь-Львів» вилучили магазини від автомата Калашникова з 56-ма патронами

17:00 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС на Львівській залізниці, транспортні правоохоронці виявили в пасажира два магазини від автомата Калашникова з 56-ма патронами.

У прес-службі (підрозділі зі зв'язків із громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 31 жовтня, що під час проведення фільтраційних заходів у поїзді сполученням «Маріуполь-Львів» транспортними правоохоронцями у пасажира, який слідував із залізничної станції Дніпропетровськ до станції Львів-Головний виявлено два магазини від автомата Калашникова з патронами калібру 5,45 міліметрів в кількості 56 штук. Начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський зазначив із цього приводу:

– Слідчо-оперативною групою лінійного відділу на станції Львів в ході огляду місця події – купе плацкартного вагону поїзда – встановлено 27-річного мешканця Львова. При поверхневому огляді його дорожньої сумки виявлено та вилучено два магазини від автомата Калашникова, споряджені патронами калібру 5,45 міліметрів у кількості 56 штук. 

Усі виявлені предмети вилучено та скеровано на експертне дослідження.

Відомості по даному факту внесено в єдиний реєстр досудового розслідування за статтею 263 Кримінального кодексу України. На даний час з'ясовуються усі обставини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів