У Львові затримали п’яницю, який обстріляв поліклініку

11:11 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

Мотиви своїх дій чоловік пояснив, тим що у такий спосіб він хотів справити враження на жінку, яка саме була у нього в гостях.

Прес-служба Львівського міського управління міліції інформує сьогодні, 25 липня, в повідомленні «Правоохоронці викрили чоловіка, який стріляв по вікнах поліклініки»:

2До оператора лінії 102 зателефонувала працівниця однієї з поліклінік міста Львова і повідомила про хуліганство. Жінка розповіла, що близько 16.00 невідома особа здійснила 3 постріли по вікнах медичного закладу.

За короткий час на місце події прибули інспектори Батальйону патрульної служби міліції. «Знаючи, що в будинку навпроти проживають особи, які неодноразово потрапляли в поле зору працівників міліції за антигромадський спосіб життя, ми вирушили туди», – розповів командир 1 взводу роти № 4 БПС ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Назарій Царик.

Професійне чуття не підвело правоохоронців. У вказаній квартирі дійсно перебував чоловік з пневматичною зброєю.

Зловмисник зізнався, що саме він здійснив постріли. А згодом з’ясувалось, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Мотиви своїх дій чоловік пояснив, тим що у такий спосіб він хотів справити враження на жінку, яка саме була у нього в гостях. На цей час відкрито кримінальне провадження за ст. 296 КК України (хуліганство)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів