У Львові загинув від ножового поранення чоловік

09:00 16 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

У неділю, 15 жовтня, близько 18:00 біля онколікарні на вулиці Гашека, 2а у Львові виявили тіло чоловіка приблизно 35 років.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «За словами свідків, чоловіка підрізали ножем в іншому місці, а на вулицю Гашека його привезли люди, які планували доправити його в лікарню, але він помер. Постраждалого привезли в лікарню друзі. Ножове поранення було в руку, зачепило артерію і він втратив багато крові, від чого наступила смерть. На даний момент всі учасники в відділку поліції відповідають на запитання слідчих. На місці працює поліція слідчі, також працює генератор, який освітлює територію злочину».

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 16 жовтня: «У Сихівський відділ поліції 15 жовтня надійшло повідомлення про те, що у Львівський державний онкологічний регіональний лікувального - діагностичний центр двоє громадян доставили 33-річного львів’янина з ножовим пораненням у праве плече, який через півгодини помер. За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника та обставини скоєння злочину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів