У Львові видали в пункті обміну валюти фальшиву п’ятисотгривневу купюру (відео)

11:00 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: prostobankir.com.ua

Купюру вилучено та відправлено на експертизу.

«Львівські правоохоронці розслідують факт видачі фальшивої п’ятисотгривневої купюри у одному з пунктів обміну валюти у Львові», – повідомили сьогодні, 10 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Шевченківського відділу поліції надійшла заява від 43-річного місцевого мешканця про те, що під час продажу валюти в обмінному пункті одна із купюр, яку йому видали, виявилася фальшивою. Як встановили правоохоронці, банкнота номіналом 500 гривень, яку чоловік отримав у обміннику, мала ознаки підробки. Купюру було вилучено та відправлено на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів