У Львові встановили особу палія будинку (відео, оновлено)

20:30 25 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Якщо вину палія доведуть, то його можуть загратувати максимум на 10 років.

У Львові, неподалік центра міста, близько третьої ночі загорівся приватний житловий будинок. 73-річний чоловік вчадів на місці, а його 82-річну дружину шпиталізували у важкому стані.

За попедньою інформацією це був підпал. 30-тирічний внук, який жив з ними, начебто, облив хату бензином і підпалив. Мотиви чоловіка поки невідомі, з ним працюють слідчі. В цьому ж будинку жили мама і вітчим підозрюваного у підпалі. Вони не постраждали, а от будинок згорів фактично до тла.

Якщо вину палія доведуть, то йому можуть загратувати максимум на 10 років. Старший інспектор Франківського відділу поліції Льова Ірина Левочко розповіла: «Особу встановлено, йому близько 30 років, з ним проводяться слідчі дії, вирішується питання про винесення підозри особі.

Про це повідомили сьогодні, 25 серпня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1». Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли сьогодні, 25 серпня:

«До підпалу будинку у Львові причетний онук загиблого. встановили правоохоронці, 27-річний онук загиблого під час пожежі пенсіонера облив бензином та підпалив будинок, у якому мешкав разом з родичами.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), правоохоронці встановили, що зловмисник підпалив будинок внаслідок побутового конфлікту, який виник між ним та його родичами. Попередньо встановлено, що онук, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, облив бензином підвальне приміщення будинку, коридор, вхідні двері та підпалив. Виникла пожежа, під час якої загинув 73-річний власник помешкання (попередньо встановлена причина смерті – отруєння чадним газом), а його 82-річна дружина у важкому стані була госпіталізована.

Родина проживала у спільному будинку з різними входами. Внаслідок пожежі будинок згорів. Наразі правоохоронці опитують зловмисника. Проводяться слідчі дії. Санкція статті, за якою відкрито кримінальне провадження передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів