У Львові шукали вибухівку біля пам’ятника Бандері (оновлено)

08:25 6 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Наразі невідомий зателефонував на «гарячу лінію» Кабінету Міністрів і повідомив про мінування пам'ятника Бандері у Львові.

«5 лютого о 17:40 на телефон «гарячої лінії» Кабінету Міністрів України від анонімного громадянина з мобільного телефону  063-404-96-93 (попередньо, з Донецька) надійшло повідомлення про замінування пам’ятника Степану Бандері на вулиці Бендери у Львові», – повідомили сьогодні, 6 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова згідно з «Планом дій…».

Було виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції  у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження пам’ятника та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 19:00, вибухового пристрою не виявлено».

Про це повідомили сьогодні, 6 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

«Біля Степана Бандери шукають бімбу. Відповідні служби присутні», – повідомили сьогодні, 5 лютого, ввечері на сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фото з місця події й написали в коментарях: «Почали розїжджатись всі».

«Невідомий повідомив про замінування пам'ятника лідеру Організації українських націоналістів Степану Бандері у Львові», – розповів інформаційній агенції «Українські Новини» представник Львівського обласного управління Національної поліції. За його словами, близько 18:00 невідомий зателефонував на «гарячу лінію» Кабінету Міністрів і повідомив про мінування пам'ятника Бандері у Львові. З Кабміну інформацію передали до Львова. На місце події прибули вибухотехніки, вони обстежили площу, на якій встановлено пам'ятник. Про це повідомили сьогодні, 5 лютого, в інформаційній агенції «Українські Новини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів