Трирічне ув'язнення відбуватиме колишній держслужбовець за ДТП

12:15 13 березня 2024 р.

Фото до новини

Прокурор в суді довів, що у травні 2021 року на автодорозі «Київ-Чоп» сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише DailyLviv.com.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури колишнього службовця однієї з державних установ виконання покарань визнано винним. Його засуджено за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілій (ч. 2 ст. 286 КК України).

Чоловіку призначено покарання у виді 3 років і 3 місяців позбавлення волі. Також позбавлено права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.

Читайте також: Упіймали водія-втікача, з вини якого перекинувся автобус з 15 пасажирами

Прокурор в суді довів, що у травні 2021 року на автодорозі «Київ-Чоп» сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений, керуючи легковим автомобілем, виконав розворот ліворуч без сигналу світлового покажчика та не дав дорогу попутному транспорту – паливозаправнику. Внаслідок чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем.

В результаті аварії, 31-річна жінка, яка була пасажиркою в легковому автомобілі, отримала численні травми.

Читайте також: Біля Львова не розминулися дві фури

Наразі чоловік звільнений з установи виконання покарань.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДБР розташованого у м. Львові.

Нагадаємо, торік суд виніс вирок водію смертельного ДТП з трьома загиблими. 19-річний водій їхав за кермом легковика у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів