Суд у Львові залишив під вартою соратника Саакашвілі. Тепер він – у комі

09:00 26 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: narodna-pravda.ua

Олександр Бурцев знепритомнів під час оголошення рішення Апеляційного суду Львівської області

Апеляційний суд Львівської області залишив під вартою соратника екс-голови Одеської обладміністрації й лідера партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі та учасника прориву українсько-польського кордону в пункті пропуску «Шегині» Олександра Бурцева. Таким чином, суд відхилив прохання захисту про зміну запобіжного заходу на особисте зобов'язання. За рішенням суду Бурцев залишиться під вартою до 9 листопада.
Під час оголошення рішення він знепритомнів, йому викликали швидку допомогу. Представниця «Руху нових сил» Ольга Галабала заявила журналістам, що Бурцеву впродовж дня не дозволяли приймати інсулін і в нього піднявся рівень цукру в крові.
Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна»
Натомість на сторінці «Рух нових сил» в інтернет-мережі «Facebook» заявили: «Судилище над Олександром Бурцевим, який зустрічав Міхеїла Саакашвілі, поставило життя атовця під загрозу. Саша втратив свідомість під час оголошення вироку, зараз він у комі. Швидку чекали півгодини. Олександр – діабетик. Від самого моменту його арешту за те, що атовець насмілився зустрічати Саакашвілі у Краковці, йому не давали у належній кількості ліків. Боєць ще сьогодні жалівся, що йому не дали інсулін бо він викинув шприц, яким робив ін’єкцію вчора. Адвокати казали це судді і просили дати тестер крові на цукор, але той сказав, що раптом що – викличе швидку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів