Суд у Львові позбавив волі старшого слідчого обласного управління СБУ

12:55 28 лютого 2017 р.

Підполковник юстиції вимагав та отримав 300 тисяч гривень хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності посадовця Державної міграційної служби.

24 лютого Сихівський районний суд Львова визнав на відкритому судовому засіданні винним старшого слідчого в особливо важливих справах Львівського обласного управління СБУ у вчиненні злочину, передбаченому частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). 20 липня 2015 року цей підполковник юстиції, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав та отримав 300 тисяч гривень хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності посадової особи Львівського обласного управління Державної міграційної служби України у Львівські області та закриття кримінального провадження стосовно нього.

Суд, врахувавши всі обставини, засудив старшого слідчого обласного управління СБУ до семи років і шести місяців реального позбавлення волі. Крім того, призначив додаткове покарання у вигляді заборони займати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк 3 роки з конфіскацією всього особистого майна, а також з позбавленням військового звання «підполковник юстиції».

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів