Суд у Львові оштрафував ревізора-інспектора ДФС

16:10 12 червня 2019 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

Сихівський районний суд Львова оштрафував за порушення вимог фінансового контролю ревізора-інспектора Державної фіскальної служби.

Про це повідомили в середу, 12 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Сихівський районний суд Львова визнано винною у вчиненні трьох адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією, головного державного ревізора-інспектора відділу погашення боргу Галицького управління ГУ ДФС у Львівській області. Посадовиця не повідомила НАЗК про суттєві зміни у майновому стані – купівлю автівки «Citroën C4» за 135 тисяч гривень та отримання майже 178 тисяч гривень доходу від її продажу».

«Крім цього, жінка приховала близько 286 тисяч гривень від відчуження квартири. Таким чином інспекторка вчинила адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відповідальність за які передбачена частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю)», – поінформували також у прокуратурі.

«За наслідками судового розгляду до неї застосовано стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 3400 гривень. Рішення суду набрали законної сили», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів