Співробітниця банківської установи на Львівщині привласнила 3,5 млн. гривень

12:25 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: styknews.info

Оперативники Трускавецького міськвідділу міліції затримали мешканку Дрогобича, яка працювала в одній із банківських філій на території міста.

Завдяки добре продуманій і відпрацьованій схемі зловмисниця привласнила 3,5 мільйона гривень, які належали фінансовій установі. Однак цього їй видалося замало.

Упродовж тривалого періоду спритниця обманом привласнювала ще й кошти клієнтів банку. Загалом правоохоронців становили понад 20 епізодів її злочинної діяльності та задокументувалисхему, яку використовувала фінансистка для незаконного збагачення.

За рішенням попереднього судового засідання для підозрюваної обрано мірузапобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі проводятьсяпроцесуальні дії щод встановлення усіх обставин скоєних нею злочинів.    

Виявлені порушення закону кваліфікуються за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) з кваліфікуючою ознакою – в особливо великихрозмірах або організованою групою. Санкція статті передбачає позбавленняволі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зконфіскацією майна.

Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів