Службовий пес львівських прикордонників допоміг затримати двох церковних злодіїв

16:30 23 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ДПСУ, прикордонник вийшов разом зі службовою собакою Блеком на слід, який привів до будинку ймовірних крадіїв.

У прес-службі ДПСУ інформують сьогодні, 23 січня, в повідомленні «Прикордонний пес вивів правоохоронців на ймовірних крадіїв»:

«Учора до прикордонників відділу «Грушів» Львівського загону звернулися працівники міліції з проханням надання їм для допомоги інструктора з розшуковим собакою.

За словами міліціонерів, цього дня у селі Вороблячин невідомі розбили вікна, пошкодили двері місцевої церкви та намагалися її пограбувати.

Єдиною зачіпкою віднайти хуліганів було використання розшукового собаки, який міг би по свіжих слідах вивести на ймовірних грабіжників. В результаті проведення пошуків співробітник Держприкордонслужби разом зі службовою собакою Блеком вийшов на слід, який привів до будинку на околиці цього ж  населеного пункту.

В ньому знаходились двоє місцевих жителів. Наразі стосовно виявлених осіб працівники районного відділу МВС проводять слідчі дії».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті Державної прикордонної служби України (ДПСУ). Натомість журналіст Назар Волянський інформує в сьогоднішньому повідомленні «Службовий пес на Львівщині затримав двох церковних злодіїв»:

«Учора, 22 січня, на Львівщині німецька вівчарка на прізвисько «Блек» знайшла двох злодіїв, які причетні до пограбування церкви у селі Вербляни на Яворівщині. Начальник прес-центру Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник розповів також:

«До прикордонників відділу «Грушів» Львівського загону, що на Яворівщині, звернулися працівники міліції з проханням надати їм для допомоги пошуку злочинців – кінолога із службовою собакою. В селі Вербляни, яке за 12 кілометрів від Яворова невідомі напали на церкву аби її пограбувати, розбили вікна та двері.

Працівники міліції в присутності кінолога поставили на слід вівчарку «Блека». Та за 40 хвилин вивела їх на будинок, в якому знаходилися двоє місцевих жителів, які, можливо, причетні до нападу на місцеву церкву. Німецька вівчарка неодноразово знаходила ґвалтівників і грабіжників, це її робота».

Стосовно затриманих осіб працівниками районного відділення МВС проводяться слідчі дії».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті інтернет-видання «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів