Слідчий призначив експертизу слідів в автомобілі президента львівських «Карпат»

14:10 21 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Член колегії МВС Антон Геращенко запевнив, що в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі перевірять – чи був Петро Димінський за кермом свого легковика в момент смертельної ДТП.

Народний депутат і член колегії МВС Антон Геращенко повідомив сьогодні, 21 серпня: «Слідчий, який розслідує ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріла, призначено експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки «Mercedes», яка розкрилася в момент зіткнення. Експертиза буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС, силами кращих українських експертів».

Нардеп також пояснив: «Таким чином, за слідами від дотику обличчя водія, яке залишилися на подушці, буде встановлено формулу його ДНК. Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом «Mercedes» порівняють з ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення було саме він. Якщо ДНК не співпадуть, – то буде очевидно, що за кермом машини не був не охоронець, а хтось інший».

Антон Геращенко написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також рекомендував Петру Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.

Як інформував «ЩЛ», поліція просить зголоситися очевидців зіткнення автівок на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів