Поліція просить зголоситися очевидців зіткнення автівок на Львівщині

09:40 21 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці закликають: «Якщо ви володієте інформацією, яка допоможе встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди, зокрема й особу водія, котрий керував автомобілем «Мерседес», телефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться у найближчий відділ поліції».

Про це повідомили у Львівському обласному управлінні поліції, де також нагадали: «Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 серпня близько 15.00 на автодорозі Львів-Краковець у селі Ямельня в Яворівському районі.  Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Mercedes-Benz S-65 AMG» скоїв зіткнення з автомобілем «Опель Астра», яким керувала 31-річна місцева мешканка. Від отриманих травм жінка-водій померла на місці події».

«За фактом скоєння ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України 43-річного чоловіка, котрий заявив, що у момент зіткнення за кермом «Мерседеса» перебував саме він. Суд обрав відносно нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

 «На даний час слідство встановлює обставини ДТП, перевіряє свідчення затриманого та опитує очевидців. Зокрема, розглядається версія, що у момент зіткнення автомобілів за кермом «Мерседеса» перебувала інша особа. Інформація про це з’явилась у соцмережах та викликала широкий суспільний резонанс. Незважаючи на це, жодна особа, яка нібито була очевидцем вказаної події – станом на сьогодні не зголосилась та інформації щодо обставин ДТП так і не надала», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Для встановлення усіх обставин події, зокрема й особи водія, котрий у момент зіткнення перебував за кермом «Мерседеса», правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, а також водіїв, автомобілі яких обладнанні відеореєстраторами і котрі 18 серпня близько 15.00 проїжджали автодорогою Львів-Краковець, зокрема селом Ямельня, – закликають, відтак, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook». – Телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ поліції. Будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе об'єктивно провести досудове розслідування і в подальшому притягнути винуватця смертельної ДТП до передбаченої законом відповідальності».

Як інформував «ЩЛ», Суд у Львові заарештував охоронця президента «Карпат», однак родичі загиблої внаслідок ДТП вважають, що Андрій Борщ взяв на себе провину Петра Димінського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів