Слідчі встановлюють причину смерті дев’ятирічної дівчинки на Львівщині

14:00 25 вересня 2017 р.

Поліціянти не виявили під час попереднього огляду тіла дитини слідів насильницької смерті.

23 вересня на оперативну лінію 102 у Кам'янко-Бузькому відділенні поліції надійшло повідомлення від жительки одного зі сіл району про те, що її дев'ятирічна донька близько 18.00 пішла з дому і місцезнаходження її невідоме. Дівчинку негайно оголосили у розшук, до якого були задіяні працівники поліції та інших служб, які натрапили 24 вересня на виявили тіло дитини без ознак життя в рові неподалік села.
Відтак, там працює слідчо-оперативна група, яка встановлюєлює причина смерті дитини. Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного управління поліції.
Натомість депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 25 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Повноцінна експертиза смерті дівчинки буде ближче вечора, але наразі слідство виявили укуси на понівеченому тілі – можливо, тваринами. Наразі невідомо, що саме стало причиною смерті і чи рани від тварин з'явилися уже після смерті дівчинки. Результати попереднього огляду не виявили слідів насильницької смерті, характерних для людини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів