СБУ обезброїла 54-річного мешканця Львівщини, ім’я та прізвище якого не повідомляє

18:15 1 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: zonawar.ru

Під час проведення слідчих дій він викинув із вікна своєї квартири 158 патронів.

Про це повідомила сьогодні, 1 листопада, прес-служба обласного управління СБУ. Його співробітники викрили незаконне зберігання вогнепальної зброї 54-річним мешканцем Львівської області.

Зокрема під час обшуку його квартири виявлено та вилучено автомат АКС-74У (на світлині) калібру 5,45 мм, затвор із ударником від АК-74, інші механічні частини від АК, один патрон калібру 5,45 мм, 155 набоїв для відстрілу гумових куль та один бронежилет третього ступеня захисту. А на подвір’ї будинку, в якому живе власник цього арсеналу, знайдено та вилучено 158 патронів калібру 5,45 мм, викинуті ним із вікна його квартири під час проведення слідчих дій.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні - за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Нею передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Як повідомляв «ЩЛ», 1 листопада на Львівщині стартував місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів й вибухівки, в області зафіксовано 291 факт вилучень із незаконного обігу зброї та боєприпасів, а Львівська митниця цьогоріч 60 разів зупиняла на кордоні зброю й боєприпаси.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів