Прикордонники Львівського загону знайшли човни контрабандистів

10:10 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Державна прикордонна служба нарощує в рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», яка розпочалася 4 квітня й буде тривати до 30 листопада, зусилля для протидії правопорушенням на кордоні.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України. У ній також розповіли, що вчора на Волині прикордоннники відділу «Амбуків» Львівського загону не допустили переміщення партії цигарок, які порушники намагалися перемістити човнами до Польщі.

Під час моніторингу державного кордону прикордонники неподалік річки Західний Буг, знайшли два надувні гумові човни, які, очевидно, були підготовлені до використання, а також шість ящиків сигарет – 3000 пачок, які були запаковані для переміщення. Крім того, в огляді місцевості виявлено чохли для надувних човнів, два насоси та чотири весла.

Про це поінформували на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів