Прокуратура вимагає стягнути зі забудовника 1,5 млн. гривень до бюджету Львова

11:00 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Забудовник, зводячи багатоквартирні житлові будинки на вулицях Під Голоском та Варшавській, згідно з договором із міською радою зобов’язувалась сплатити пайовий внесок ще з 2012 року.

«Прокуратура у суді вимагає стягнути із забудовника 1,5 млн грн боргу зі сплати пайового внеску до міського бюджету», – повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Львівською місцевою прокуратурою №3 до господарського суду Львівської області подано позов в інтересах держави в особі Департаменту економічної політики Львівської міської ради з вимогою стягнути з однієї із будівельних корпорацій понад 1,5 млн. гривень пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Львова. Встановлено, що вказана компанія, зводячи багатоквартирні житлові будинки на вулицях Під Голоском та Варшавській, згідно з договором із Львівською міською радою зобов’язувалась сплатити вказаний внесок ще з 2012 року. Оскільки кошти до бюджету так і не надійшли, це підставою для вжиття заходів прокурорського реагування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів