Прокуратура підозрює посадовця Львівської міськради в розтраті більше 415 тисяч грн

14:52 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: karpatskijobjektiv.com

Як повідомляє в понеділок її прес-служба, нею вже скеровано до суду відповідне провадження.

Прес-служба обласної прокуратури повідомляє сьогодні, 14 квітня, що до суду скеровано кримінальне провадження, зареєстроване цією установою за фактом незаконного використання посадовими особами Управління капітального будівництва Львівської міської ради бюджетних коштів на реконструкцію вулично-шляхової мережі міста. Як йдеться у повідомленні, під час досудового розслідування встановлено, що один з посадовців вказаного управління упродовж 2009-2010 років вчинив розтрату коштів на загальну суму 340,7 тисячі грн. при виготовленні проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція вул. Городоцької у м.Львові» .

Зокрема, достовірно знаючи, що проектні роботи по вказаному об’єкту виконані у 2007 році, замість коригування вже існуючої проектно-кошторисної документації, ним повторно замовлено та оплачено виготовлення нового проекту. Аналогічні дії посадовцем вчинено при реконструкції території парку «Високий замок».

Унаслідок цього з бюджету розтрачено близько 70 тис. грн. Дії посадовця кваліфіковано за частинами 3 та 5 статті 191 і частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів