Прокуратура Львівщини заінтригована автівкою поліціянта за 1,3 млн. гривень

11:20 18 січня 2017 р.

В обласній прокуратурі запевнили, що нею «розпочато досудове розслідування за фактом незаконного збагачення працівником одного з відділів поліції Львова».

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 18 січня, що під час моніторингу електронної декларації працівника одного з районних відділів поліції Львова на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції було встановлено, що той володіє з листопада 2015 року автомобілем «Infiniti QX60» ринковою вартістю 1,3 млн. гривень. Відтак, керівництво Львівського обласного управління поліції проведло за поданням обласної прокуратури службову перевірку на предмет законності набуття вказаного автомобіля.

«Як наслідок, законність набуття прав на транспортний засіб не доведено. З огляду на викладене, слідчим управлінням прокуратури Львівської області за вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за частиною 1 статті 368-2 Кримінального кодексу України, тобто незаконне збагачення. На даний час триває досудове розслідування», – повідомили також сьогодні, 18 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також запевнили, що продовжують «опрацьовувати подані е-декларації осіб уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів