Прокуратура Львівщини розслідує факт хабарництва співробітників ДАІ (відео)

17:54 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Підставою для відкриття кримінального провадження стало розміщене в інтернеті відео.

Прокуратурою Львівської області зареєстровано сьогодні, 1 вересня, кримінальне провадження за фактом одержання неправомірної вигоди співробітниками державної автомобільної інспекції в місті Новояворівськ. Підставою послужило розміщене в інтернеті відео, на якому видно, як співробітники ДАІ отримують в салоні службового автомобіля хабар від водія (https://www.youtube.com/watch?v=w3FwfInkpPk).

За таких обставин, в діях співробітників державтоінспекції наявні ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Досудове розслідування проводитиметься слідчим відділом прокуратури Львівської області.

Санкція частини 3 статті 368 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років та з конфіскацією майна. Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів