Правоохоронці затримали на Львівщині погромників крамниці

10:10 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: uul.com.ua

Безробітні жителі Самбора пошкодили альтанку та автомобіль, кидали вбік підприємця каміння й погрожували йому фізичною розправою.

Правоохоронці затримали групу хуліганів, які у Самборі громили магазин і погрожували його власнику. Відповідно до статті 296 Кримінального кодексу України, їмзагрожує до чотирьох років позбавлення волі.

54-річний приватний підприємець звернувся в Самборі до правоохоронців зі заявою про те, що ввечері 24 серпня четверо жителів Самбора вчинили хуліганські дії в приміщенні його магазину «Продукти»: пошкодили альтанку та його автомобіль, кидали в його бік каміння, висловлювались нецензурними словами та погрожували йому фізичною розправою. Відтак правоохоронці затримали двох хуліганів, якими виявилися 19 та 30-річні безробітні жителі Самбора.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох  років. Проводяться слідчі дії.

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів