Правоохоронці викрили на Львівщині ґвалтівника

11:28 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mk.ru

Безробітному й уже судимомоу раніше односельцю потерпілого загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

«На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, причетного до зґвалтування неповнолітнього. Непрацюючому раніше судимому односельцю потерпілого загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – повідомили сьогодні, 30 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«У Миколаївське відділення поліції 27 травня о 14.40 звернулась мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила, що близько 12.00 недалеко від села зловмисник зґвалтував її 13-річного сина. 

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до скоєння злочину причетний 42-річний односелець заявниці. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Призначено низку експертиз. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів