Правоохоронці просять зголоситися очевидців злочину на вулиці Зеленій у Львові (відео)

18:05 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, учора невідомі особи викинули з автомобіля тіло чоловіка.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в середу, що вчора, 20 січня, близько 20.10 години на лінію 102 надійшло повідомлення від очевидця події, котрий розповів, що по вулиці Зеленій, 113 невідомі особи викинули з автомобіля тіло чоловіка.Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що тіло належить 56-річному львівському підприємцю.

Експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській областівиявили на тілі два вогнепальних поранення – одне в області грудної клітини, друге – руки. Встановлено, що зловмисники пересувались у автомобілі «Volkswagen Passat» сірого кольору.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною1 статті.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Працівники міліції вживають усіхзаходів для того, щоб розшукати автомобіль та затримати зловмисників. Правоохоронці звертаються до усіх можливих очевидців події, а особливо водіїв, автомобілі котрих обладнані відеореєстраторами, а також усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе розкрити цей злочин, зголоситись за оперативним номером 102, або у Галицький райвідділ міліції Львова. Анонімність при цьому гарантують.

Як інформував «ЩЛ», у Львові невідомі застрелили 56-річного бізнесмена Фелікса Вроцлавського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів