Повідомлення про замінування будівлі львівського Автовокзалу виявилося дезінформацією

18:52 24 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС разом з кінологом нічого небезпечного не виявили.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 24 вересня, о 15.13 невідома особа повідомила на  телефон «102» чергового Львівського міського відділу МВС про те, що на телефон «Довідки Автовокзалу» надійшло повідомлення про замінування будівлі «Автовокзал» на вулиці Стрийській, 109. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із будівлі Автовокзалу на безпечну відстань було виведено близько 100 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території Автовокзалу. 

Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершено о 16.30. За фактом події проводиться дослідча перевірка. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів