На Львівщині затримали вчора ввечері трьох хабарників

11:26 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

Голова, землевпорядник і секретар однієї зі селищних рад у Сколівському районі вимагали 480 тисяч гривень за зміну цільового призначення двох земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво.

Увечері 26 травня на Львівщині були «на гарячому» затримані при одержанні частини хабара голова, землевпорядника та секретаря однієї з селищних рад Сколівського району. 35 тисяч гривень ці посадовці одержали від громадянина за зміну цільового призначення двох земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво. Загалом вони за винесення усіх «потрібних» рішень селищної ради останні вимагали від нього 480 тисяч гривень.

На цей час у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Про це повідомили сьогодні, 27 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів