На Львівщині затримали розшукуваний на Луганщині позашляховик

12:39 25 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Правоохоронці з’ясовують усі обставини справи.

«У Львівській області інспектори ДАІ затримали викрадений позашляховик. Водій переконує – й гадки не мав, що автомобіль у розшуку», – повідомили сьогодні, 25 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також поінформували:

«24 жовтня близько 9-ї години правоохоронці зупинили на стаціонарному посту Державтоінспекції у селі Великосілки в  Кам’янка-Бузькому районі позашляховик «Mitsubishi ASX». Керував автомобілем 47-річний мешканець столиці.

Під час перевірки було встановлено: позашляховик розшукують у Луганській області, де його було викрадено ще у минулому році. Водій переконує: звістка про те, що автомобіль у розшуку, стала для нього цілковитою несподіванкою.

За версією чоловіка, позашляховик придбала його дружина. Жодних сумнівів щодо його походження у жінки не виникло, адже купувала авто у близької подруги.

Працівники Державтоінспекції викликали до місця події слідчо-оперативну групу. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини справи. Проводиться перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів