На Львівщині засудили організатора пункту прийому кольорового металу

15:31 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

За порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом суд обрав для зловмисника міру покарання – 120 годин громадських робіт.

У лютому в Самборі 34-річний чоловік винайняв приміщення, де незаконно організував пункт прийому кольорового металу. При цьому він не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності та не мав відповідної ліцензії на здійснення господарської діяльності по заготівлі кольорових металів.

Тож після того, як співробітники відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Самбірського міськвідділу міліції задокументували факти незаконного прийому металу, зловмисник був притягнутий за дії, пов’язані із здійсненням незаконних операцій по закупівлі брухту кольорових металів, до кримінальної відповідальності. Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею частиною 1 статті 213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 120 годин громадських робіт.

Про це повідомили сьогодні, 27 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів