На Львівщині зафіксували 2710 митних порушень

12:15 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Підрозділи Львівської митниці виявили й припинили в першому півріччі 2019 року 2710 порушень митних правил.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Вартість предметів правопорушень становить 43,8 млн. гривень. Із них із реально вилученими предметами ПМП – 740 на суму 31,8 млн. гривень».

«Кількість справ про ПМП в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зменшилась на 30,7%, вартість предметів правопорушень зменшилась на 67,2% (за аналогічний період минулого року заведено 3910 справ про ПМП вартістю 133,6 млн. гривень). Кількість справ, за якими встановлюється вартість – 142», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Характерними видами порушень митного законодавства впродовж звітного періоду були переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю та недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу, а також порушення порядку проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, недекларування товарів та недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу», – розповіли також в обласному управлінні ДФС.

«2019 року виявлено 33 спроби незаконного переміщення через митний кордон України, вилучено 62 220 пачок сигарет (за аналогічний період 2018 року виявлено 110 спроб незаконного переміщення, вилучено 68 936 пачок сигарет). Традиційними місцями приховування сигарет залишаються конструктивні порожнини транспортних засобів, пустотілі порожнини коліс автомобіля, спеціально виготовлені тайники», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

«2019 року припинено незаконне ввезення на митну територію України продуктів харчування, сільгосппродукції та товарів промислової групи на суму близько 21 мільйон гривень. Стосовно посадових осіб суб’єктів господарювання у січні-червні 2019 року зафіксовано 69 митних правопорушень», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів