На Львівщині ув’язнили двох громадян Польщі за контрабанду психотропних речовин

12:59 31 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 7d.rv.ua

Один із них проведе за ґратами 10 із половиною років, другий – 11.

Про це повідомляє сьогодні, 31 березня, прес-служба прокуратури Львівської області. За її інформації засуджені громадяни Польщі входили до злочинної групи, створеної у серпні-вересні 2013 року з метою безперебійної поставки й продажу на території України психотропних речовин – амфетаміну та екстазі. Діючи за спільно розробленим планом з іншими учасниками ОЗГ, ці двоє поляків перемістили через державний кордон України понад 200 грамів амфетаміну, 200 таблеток екстазі.

При спробі їх збуту зловмисників було затримано працівниками УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області. Натомість Мостиським районним судом 20 березня цих осіб визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 3 статті 305 та частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (контрабанда та незаконне придбання, перевезення і зберігання психотропних речовин з метою їх збуту, в особливо великих розмірах).

За принципової позиції прокуратури Львівської області, згаданих мешканців Польщі засуджено до позбавлення волі на строк 10 років 6 місяців та 11 років відповідно. Водночас ще двох їхніх спільників притягуються до кримінальної відповідальності правоохоронними органами Республіки Польща.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів