На Львівщині судитимуть за легкі ушкодження правоохоронцю

11:30 22 січня 2019 р.

Миколаївський районний суд

Миколаївський районний суд
Фото: facebook.com/SudMykolayiv

Працівник поліції зазнав під час спілкування зі 43-річним селянином струсу мозку, забійної рани на слизовій оболонці верхньої губи справа й травматичної ампутації коронки зуба на верхній щелепі.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 22 січня: «За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканця Миколаївського району, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (заподіяння працівникові правоохоронного органу легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров’я, у зв’язку з виконанням цим працівником своїх службових обов’язків)».

«12 січня в чергову частину Миколаївського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку в селі Пісочна вчиняє у стані алкогольного сп’яніння сімейну сварку та агресивно поводиться 43-річний чоловік. На виклик прибув наряд сектору кримінальної поліції», – поінформували також у прокуратурі.

«Під час спілкування з порушником одному з правоохоронців чоловік спричинив легкі тілесні ушкодження. Внаслідок цього працівник поліції отримав струс мозку, забійну рану на слизовій оболонці верхньої губи справа, травматичну ампутацію коронки зуба на верхній щелепі», – розповіли також у прокуратурі.

«Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Миколаївського районного суду Львівської області для розгляду по суті. Санкція інкримінованої статті передбачає до п’яти років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів