На Львівщині собака розкрив злочин

13:56 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Власник обкраденого автомобіля звернувся по допомогу до поліції.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, 6 березня у селі В’язова з автомобіля «Опель», який власник залишив на вулиці, було викрадено акумулятор, магнітолу та інше майно загальною вартістю близько 13 тисяч гривень. Автомобіль потерпілий залишив близько 15.00, а факт крадіжки виявив близько 23.00, після чого звернувся за допомогою у поліцію.

Читайте також: Пес на Львівщині врятував господарів від смерті

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1, а також співробітник Кінологічного центру поліції Львівщини зі службовим собакою.

Проведеними заходами, зокрема, завдяки чіткій роботі службового собаки, було встановлено, що до вчинення злочину причетний 53-річний місцевий мешканець.

Читайте також: Собака на Львівщині приніс людську ногу: шукають тіло (відео)

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Як писав  Dailylviv.com раніше, собака, яку знайшли на руїнах знищеного ракетою будинку в Золочівському районі, тепер живе у Німеччині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів