На Львівщині позбавлено волі за хабарництво двох податківців

19:08 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури – ревізора-інспектора та начальника відділу ДПІ.

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, 14 липня, в повідомленні «На Львівщині засуджено за хабарництво службовців податкової»:

«Самбірським міськрайонним судом Львівської області винесено вирок у кримінальній справі стосовно колишнього податкового ревізора-інспектора та начальника відділу ДПІ у Дрогобицькому районі Львівської області, які обвинувачувались в одержанні хабара у сумі 6 тис грн. Таку «винагороду» посадовці отримали за ненарахування штрафних санкцій внаслідок перевірки діяльності приватного підприємця.

У ході досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів, що доводять вину останніх у вчиненні такого злочину. Відтак, суд підтримав позицію державного обвинувача прокуратури Львівської області та призначив інспектору і начальнику відділу згаданої ДПІ покарання у виді позбавлення волі строком на 6 та 5 років відповідно, з конфіскацією належного їм майна.

Окрім цього, згідно з вироком суду, хабарників позбавлено спеціальних звань і права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів