На Львівщині обікрали міського голову на 50 тисяч (+відео)

13:30 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Злодії розбили віконне скло на першому поверсі житлового будинку.

«На Львівщині правоохоронці розслідують крадіжку майна з будинку мера одного з міст. За даним фактом відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 4 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До працівників поліції надійшла заява від міського голови одного з міст Львівської області про крадіжку коштів та золотих виробів з його житлового будинку. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що вночі 2 травня, невідомі розбили віконне скло на першому поверсі житлового будинку і викрали з помешкання золоті вироби, 400 польських злотих, 300доларів та годинник. Загалом – на суму 50000 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).Правоохоронці встановлюють особи причетних до крадіжки. Ведеться слідство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів