Львів’янку судитимуть за викрадення з лікарні немовляти

10:58 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: logosinfo.org

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, слідчим відділом Пустомитівського райвідділу міліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про викрадення новонародженої двохмісячної дитини з території медичної установи раніше судимою мешканкою Львова.

Слідчим відділом Пустомитівського районного відділу міліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про викрадення раніше судимою мешканкою Львова новонародженої двохмісячної дитини з території медичної установи. Встановлено, що 4 липня поточного року остання, перебуваючи на самоті з немовлям таємно викрала його з території Пустомитівської центральної районної лікарні та поїхала до мЛьвова, де наступного дня була затримана. Мати дитини в цей час знаходилась осторонь і розпивала спиртні напої зі своїми знайомими, котрі прийшли її провідати.

На даний час процесуальним керівником прокуратури згаданій мешканці Львова оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (викрадення людини, вчинене відносно малолітньої), а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Санкція даної статті передбачає кримінальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

У зв’язку з відмовою матері від дитини, немовля на даний час поміщено в дитячий будинок. Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівської обласної прокуратури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів