Львівські правоохоронці розшукують втікача з місця ДТП

13:46 25 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: vikka.ua

Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на жінку-пішохода.

«Львівські правоохоронці розшукують водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди», – повідомили сьогодні, 25 листопада, в прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 листопада о 16.45 на вулиці Любінській, 104. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на жінку-пішохода та втік з місця пригоди, не надавши потерпілій допомоги. У лікарні жінці поставили діагноз – «тупа травма живота та грудної клітини,правобічний пневмоторакс».

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці звертаються до усіх очевидців цієї дорожньо-транспортноїпригоди, особливо до водіїв, транспортні засоби яких обладнані відеореєстраторами, допомогти встановити марку автомобіля, яким був скоєний наїзд та особу водія, котрий перебував за кермом цього авто. Інформацію просимо надавати на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів