Львівські митники не пропустили до Польщі 500 незадекларованих автозапчастин

11:22 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, У пункті пропуску «Краковець» затримано товар вартістю майже 150 тисяч грн.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 8 грудня, що в пункті пропуску «Краковець» митники виявили в рейсовому автобусі велику партію незадекларованих запчастин. У повідомленні також конкретизують:

«Рейсовий автобус сполученням «Львів – Краків» під керуванням громадянина України прибув у зону митного контролю митного поста «Краковець» Львівської митниці ДФС. Під час письмового декларування водій заявив про наявність особистих речей та відсутність будь-яких товарів, що обмежені для переміщення або підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Після перевірки заявлених відомостей та проведення митного огляду працівниками митного поста виявлено велику кількість автозапчастин, які не були задекларовані за встановленою формою, загалом понад 500 шт. різного найменування та призначення. Загальна вага незадекларованих товарів – майже 600 кг.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст.472. Товар вартістю майже 150 тис. грн. затримано».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів