Генпрокурор наразі не вважає, що смертельну ДТП на Львівщині скоїв Димінський

15:45 23 серпня 2017 р.

Юрій Луценко шкодує, що президент «Карпат» не йде назустріч слідству.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, відповідаючи сьогодні, 23 серпня, під час робочого візиту до Запорізької області, на запитання журналістів про смертельну ДТП на Львівщині, запевнив: «Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо».

Разом з тим, Юрій Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом був Петро Димінський, не можна – для цього треба провести низку слідчих дій. Генпрокурор також додав, що, на жаль Петро Димінський не йде назустріч слідству.

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, на сторінці Генеральної прокуратури України в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «ЩЛ», львівські слідчі викликали повісткою Димінського вже після того, як він вилетів до Женеви, дізнавшись, що слідство отримало неспростовні докази, що за кермом автомобіля «Mercedes» був точно не 43-річний охоронець, який взяв вину за смертельне ДТП на себе, а сьогодні президент львівських «Карпат» не з’явився на допит.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів