Президент львівських «Карпат» вилетів до Женеви після допиту, – нардеп

21:02 22 серпня 2017 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: glavcom.ua

За словами народного депутата й члена колегії МВС України Антона Геращенка, слідство отримало неспростовні докази, що за кермом автомобіля «Mercedes» був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв вину за смертельне ДТП на себе.

Народний депутат і член колегії МВС України Антон Геращенко повідомив сьогодні, 22 серпня: «У понеділок вранці Петру Димінському була офіційно вручена повістка на допит і він був попереджений, що йому буде запропоновано здати зразок своєї ДНК слідчому. Допит був призначений на середу 23 серпня. Сьогодні вранці слідство законним чином отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв вину за смертельне ДТП на себе». 

«Також сьогодні, о 14.00 Генеральна прокуратура, визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність Петра Димінського до загибелі Наталії Трілі за Головним слідчим управлінням Нацполіції. Через годину, Петро Димінський, який нині поки що має статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви», – поінформував також нардеп.

Антон Геращенко також звернувся до президент львівських «Карпат»: «Попереджаю Петра Димінського – якщо Ви завтра не з'явитеся на допит до слідчого, і не здасте для експертизи пробу Вашої ДНК, це може бути непрямим доказом того, що за кермом «Mercedes» був зовсім не Ваш 43-річний охоронець. А це могли бути Ви або інша близька Вам людина».

«Хто насправді був за кермом «Mercedes», який убив Наталію Трілу, слідство встановить, за будь-яких обставин, оскільки всім нам потрібна правда і тільки правда. І ніякі гроші, ні зв'язки не допоможуть справжньому винуватцю смерті Наталії Тріль піти від передбаченої законом відповідальності, – запевнив також нардеп. –  Така принципова позиція міністра МВС Арсена Авакова, Глави Нацполіції Сергія Князєва і моя». 

Антон Геращенко написав це сьогодні, 22 серпня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів