Директор відділення банку на Львівщині привласнила більше 14 мільйонів гривень

13:22 23 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Встановлено уже понад 30 потерпілих вкладників фінансової установи.

«За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно директора Трускавецького відділення однієї з приватних банківських установ, яка зловживаючи своїм службовим становищем, заволоділа коштами громадян та банку в особливо великих розмірах. Остання, залучаючи кошти клієнтів для вкладення на депозитний рахунок, надавала їм фіктивні депозитні договори, а отриману готівку привласнювала» – повідомили сьогодні, 23 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«На цей час, встановлено уже понад 30 потерпілих від злочинних діянь підозрюваної, яким заподіяна шкода у сумі понад 14 мільйонів гривень. Її дії прокуратурою кваліфіковано за частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

На вимогу прокуратури судом стосовно підозрюваної обрано запобіжний захід – взяття під варту. За вчинення кримінальних правопорушень, їй загрожує покарання у виді позбавлення волі терміном від семи до 12 років із конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів