Завтра в стіну храму Святого Онуфрія у Львові перепоховають останки друкаря Івана Федоровича

13:30 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iskres.narod.ru

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня відбудеться закладення останків Івана Федоровича у стіну храму Святого Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що завтра, 18 грудня, відбудеться закладення останків Івана Федоровича у стіну храму Святого Онуфрія на вулиці Богдана  Хмельницького. У повідомленні також конкретизують:

«Заходи розпочнуться о 10:00 із перевезення ракій з останками Івана Федоровича з приміщення Музею мистецтва давньої української книги Львівської національної галереї мистецтв до храму Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Руській. У храмі Успіння Пресвятої Богородиці об 11:00 відбудеться Панахида.

О 12:00 пройде процесія з останками Івана Федоровича вулицями Львова за маршрутом: вулиця Руська – вулиця Підвальна – вулиця Насипна – площа Вічева – вулиця Чорноморська – площа Старий Ринок – вулиця Богдана Хмельницького. О 12:30 відбудеться чин панахиди у церкві монастиря Святого Онуфрія, після чого закладуть ракії з останками Івана Федоровича та пам’ятну капсулу у стіну храму монастиря Святого Онуфрія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів