Львів’яни відзначають День пам’яті й примирення

12:40 8 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Громадськість, духовенство й представники влади та дипломати поклали квіти до Пам'ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328».

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 8 травня: «Сьогодні у Львові відбулись заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Представники обласної та міської влади й дипломатичного корпусу, громадськості поклали лампадки до Пам'ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328».

«Опісля відбулась екуменічна панахида та громадське віче, під час якого виступили представники влади та ветеранських громадських організацій. Після виступів відбулась акція «Вінок пам’яті», – поінформували також у ЛМР.

«Представники обласної та міської влади, дипломатичного корпусу, громадськості вшанували пам’ять полеглих в роки Другої світової війни, жертв національно-визвольної боротьби та розмістили символічні маки на схилі біля меморіального хреста. А на території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся мистецький дитячий захід «Пам’ять про вчора і перемога сьогодні очима дітей» із залученням учнівської молоді та учасників АТО з родинами», – повідомили також сьогодні, 8 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів