Завтра об 11.00 у Львові – акція «Із рук в руки»: даруватимуть «друге життя» речам

14:41 16 січня 2015 р.

Будівля Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 у Львові

Будівля Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 у Львові
Фото: wikipedia.org

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 17 січня об 11.00 у приміщенні Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 проведуть для підтримки потребуючих акцію «Із рук в руки».

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що 17 січня об 11.00 працівники відділу соціальної роботи Личаківського району проведуть для підтримки потребуючих у приміщенні Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67. У повідомленні також конкретизують:

«Мета акції – подарувати друге життя речам, які шукають свого власника.  У рамках заходу малозабезпечені, багатодітні сім’ї, одинокі матері, сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини, зможуть безкоштовно вибрати речі, які пожертвували благодійники. 

Захід відбудеться у приміщенні Личаківської районної адміністрації за адресою: вул. К. Левицького, 67. Начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Клапатюк розповіла також: «Робити добро – завжди в пошані. Люди, які допомагали іншим, були і є прикладом для наслідування. В наш час також знайшлись добродії, які вирішили подарувати власні речі на доброчинність і тим самим дати їм друге життя. Разом з речами всі охочі також отримають солодощі та консервації від благодійників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів