У львівських комунальних підприємствах – понад 170 вільних вакансій

17:55 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: infolviv.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найбільша потреба ЛКП – у сажотрусах, покрівельниках та двірниках в центральній частині міста.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову», що в комунальних підприємствах нашого міста – понад 170 вільних вакансій. У повідомленні також конкретизують:

У ЛКП районів Львова наявні вільні вакансії серед двірників та робітників. Середня заробітна плата – 1350 грн у двірника (за 1 дільницю) та 1400 грн у робітника. Найбільша потреба у сажотрусах, покрівельниках та двірниках в центральній частині міста.

Так, у Шевченківському районі є вільні вакансії для 23 двірників та 7 робітників. 

Личаківський район потребує 42 працівники, серед яких 29 двірників, два майстри по поточному ремонту, два покрівельники,  енергоменеджер,  електрик, слюсар-сантехнік, електрозварювальник та сажотрус.  У Сихівському районі вільні 4 вакансії двірника, а також вакансія головного інженера в ЛКП «Бондарівка». 

У Залізничному районі – 30 вільних вакансій, серед яких майстер з експлуатації в ЛКП «Левандівка». ЛКП Франківського району також потрібні 18 двірників та 12 робітників, серед яких слюсарі, покрівельники та електрики.

Галицькому району не вистачає 21 двірника. Крім того, є вільні вакансії для 3 малярів, двох електрогазозварювальників, 3 слюсарів-сантехніків, столяра, трьох сажотрусів та 12 покрівельників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів