Семінар у Львові: як торгувати за Угодою про асоціацію між Україною і ЄС

18:50 5 червня 2014 р.

Фото до новини

12 червня 2014 року о 10.00 у приміщенні державного підприємства «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем» відбудеться семінар на тему «Важливі аспекти сфери технічного регулювання в умовах створення зони вільної торгівлі згідно з проектом Угоди про асоціацію між Україною та ЄС».

Основною метою семінару є доведення до бізнесових кіл Львівщини інформації щодо можливих змін у торгівельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, змісту Глави 3 «Технічні бар’єри у торгівлі» розділу IV «Торгівля і питання пов’язані з торгівлею» проекту цієї Угоди.

Ключові питання, які будуть розглянуті:
•    Положення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в частині технічного регулювання;
•    Роль суб’єктів технічного регулювання відповідно до принципів нового підходу Європейського Союзу.;
•    Застосування технічних регламентів виробниками промислової продукції та стандартів, що є доказом відповідності продукції вимогам технічних регламентів;
•    Процедура оцінки відповідності, складання декларації про відповідність та маркування.

Співорганізаторами семінару є:
- Міністерство економічного розвитку і торгівлі України;
- Львівська обласна державна адміністрація;
- Державне підприємство "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем";
- Львівська філія ДП УкрНДНЦ.

Вхід вільний. Усім учасникам семінару буде видано посвідчення про участь у семінарі, яке є документом про підвищення кваліфікації фахівців у галузі технічного регулювання.
З програмою семінару можна ознайомитись на сайті ДП НДІ «Система» у розділі «Семінари і конференції»:   www.dndi-systema.lviv.ua
Місце проведення - м. Львів, вул. Кривоноса, 6, зала науково-технічних нарад, 2-й поверх.
У разі бажання взяти участь просимо Вас до 10 червня 2014 року надати кандидатури учасників семінару на e-mail: vs@dndi-systema.lviv.ua або факс. (032)235-84-49.
За додатковою інформацією звертайтесь до вченого секретаря державного підприємства "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем" Ільницької Т.М., тел. (032)239-92-05; факс. (032)235-84-49; e-mail: vs@dndi-systema.lviv.ua.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів