Повний аудит тарифів: перевірятимуть від газу до евакуації авто

20:46 19 січня 2021 р.

Фото до новини

Володимир Зеленський доручив заступнику керівника Офісу Президента Кирилу Тимошенку, відповідальному за регіональну політику, зробити повний аудит тарифів у Києві та в усіх областях України.

Про це інформує Офіс Президента, пише DailyLviv.

Керівник держави вимагає зіставити ціноутворення за різні проміжки часу, а також отримати вичерпні роз’яснення від відповідних керівників на місцях щодо завищених тарифів та щодо тарифної політики в цілому.

Передусім це стосується саме тарифів на опалення, побутовий газ та користування пасажирським транспортом.

За його дорученням, окрему увагу слід приділити таким специфічним непрозорим «тарифним проектам» окремих очільників міст, як стягнення коштів за евакуацію авто, за користування загальнодоступними частинами громадського простору тощо.

"Завданням усіх представників системи державної влади є робота в інтересах громадян. Нагадуємо, що якість управлінської роботи на місцях не може вимірюватися листуванням та згадками у ЗМІ, а має конкретне вираження у платіжках. Враховуючи також, що Кабінет Міністрів зі свого боку запропонував усім категоріям громадян можливість для суттєвого зниження ціни на газ та опалення",- наголошено у повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів